Măștile sunt uneori dificil de purtat: îți pot irita pielea, îți pot aburi ochelarii și îți pot provoca dureri de urechi. Din acest motiv, Departamentul de Sănătate al SUA a lansat ”Provocarea Inovației Măștilor” prin care vrea să găsească un nou design care va face măștile mai ușor de purtat. Câștigătorii concursului vor primi 500.000 de dolari.

Până pe 21 aprilie, participanții pot trimite idei care să ducă la o îmbunătățire a designului măștilor, păstrându-le în același timp eficiența împotriva COVID-19, scrie CNN.

Peste 165 milioane de doze de vaccin au fost administrare în SUA până acum, însă chiar și așa măștile rămân o prioritate a administrației Joe Biden.

”Știm că măștile previn răspândirea COVID-19, iar din acest motiv vem ca oamenii să se implice în dezvoltarea unui nou design care să le facă mai ușor de purtat. De asemenea, în acest fel vom fi mai bine pregătiți pentru viitoare urgențe medicale pe care am putea să le avem”, a declarat Nikki Bratcher-Bowman, reprezentant al Departamentului de Sănătate.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri