Daniel Duniak, director de dezvoltare al firmei AZA Group, care include printre altele magazinul Born2be, declară:„Suntem pe piața poloneză de 7 ani, perioadă în care ne-am bucurat de un ritm rapid de dezvoltare, platforma noastră fiind vizitată, în prezent, de aproape 3 milioane de utilizatori în fiecare lună".

Înscrie-te pe ecomteam.ro și ai acces gratuit la webinarii și prezentări susținute de unii dintre cei mai importanți specialiști din industria de e-commerce.

În prezent, magazinul se concentrează pe încălțăminte la modă, la prețuri accesibile tuturor, conform reprezentanților companiei, cele mai populare categorii fiind pantofii sport și sneakers. Retailerul mizează pe atractivitatea acestor categorii și în România, bazându-se pe interesul crescut al consumatorilor români față de noile tendințe din modă, tendințe care îi încurajează să facă tranziția către modele de încălțăminte confortabile și, în același timp, elegante.

„Comportamentul consumatorului este într-o continuă schimbare. Clienții noștri achiziționează mai degrabă 3-5 perechi de sneakers la modă pentru întregul sezon, fără a pune accentul pe mărci recunoscute și sigle importante. Suntem siguri că o astfel de abordare va avea mulți fani în rândul clienților noștri din România", adaugă Daniel Duniak.

Înscrie-te pe ecomteam.ro și ai acces gratuit la webinarii și prezentări susținute de unii dintre cei mai importanți specialiști din industria de e-commerce.

Utilizatorii au la dispoziție o linie telefonică în limba română, unde personalul Departamentului de Relații Clienți oferă consultanță și ajutor privind orice problemă. Livrarea este gratuită pentru comenzile achitate în avans cu o valoare de peste 225 lei și, în general, durează aproximativ 3 zile de la plasarea comenzii. Partenerii logistici locali ai Born2be sunt DPD România și, din aprilie 2021, FAN Courier.