Compania a realizat o serie de prezentări create din imagini din satelit vechi de 37 de ani pentru a le oferi ocazia utilizatorilor de a vedea cum s-au dezvoltat sau cum sau schimbat unele locuri de pe planetă.

Google creat scurte diagrame temporale pentru ultimii 37 de ani, pentru 17 locații interesante. Puteți vedea cum s-a dezvoltat spectaculosul Dubai și insulele sale artificiale, de la o coastă aproape părăsită, la unul dintre cele mai complexe centre urbane din lume.

Puteți vedea cum s-a dezvoltat Naypyitaw, capitala Nepalului, de la o zonă aproape lipsită de orice fast, într-un oraș complet nou, care apare parcă din nimic.

De asemenea, puteți vedea cum au evoluat ghețarii din Columbia, sistemele de irigație din Arabia Saudită.

Sunt prezentate și evenimente mult mai triste, cum ar fi defrișările amazoniene de-a dreptul îngrijorătoare din statul brazilian Rondonia. Suprafețe uriașe au fost defrișare într-un ritm înspăimântător.

Dacă veți să vedeți fiecare zonă în parte, dați click aici pentru a ajunge direct în platforma Google și le alegeți individual, după bunul plac.

Sursă video - BBC NEWS

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri