Facebook lucrează la mai multe aplicații și opțiuni audio, după ce, în timpul pandemiei, tot mai mulți utilizatori au început să asculte podcast-uri sau să folosească aplicații de audio-chat precum Clubhouse.

Astfel, Facebook va lansa audio rooms (”camere de chat audio”), podcast-uri și soundbites, potrivit CEO-ului Mark Zuckerberg, citat de Marketwatch.

Live Audio Rooms, va fi alternativa Facebook la aplicația Clubhouse, care le permite utilizatorilor să interacționeze în viața reală cu persoane publice sau cu alți utilizatori. Facebook spune că opțiunea va fi disponibilă pe Facebook Messeneger vara aceasta.

Zuckerberg mai spune că podcast-urile vor fi disponibile direct pe Facebook peste câteva luni. De asemenea, Facebook lucrează la Soundbites, un produs ce se bazează pe clipuri audio de scurtă durată. Mark Zuckerberg spune că acest nou produs va fi o versiune audio a video-urilor TikTok sau a Instagram Reels.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri