Elon Musk, fondatorul SpaceX și Tesla, aruncă o nouă ironie la adresa companiei spațiale Blue Origin, fondată de Jeff Bezos, pe fondul disputei privind contractul NASA pentru misiunea care își propune să ducă din nou oameni pe Lună.

Blue Origin a depus o contestație la o agenție guvernamentală din Statele Unite ale Americii ce vizează contractul câștigat de către compania SpaceX în urma licitației organizate de NASA pentru proiectul de aproximativ 3 miliarde de dolari prin care își propune să ducă din nou oameni pe Lună, precizează The New York Times, citată de Businessinsider.com.

Bob Smith, CEO-ul Blue Origin, a precizat că NASA nu a evaluat corect propunerile transmise de către compania sa, SpaceX și Dynetics, participante la licitație.

Reacția lui Elon Musk nu a întârziat să apară, miliardarul postând pe Twitter o glumă deplasată la adresa Blue Origin ce face trimitere la anatomia aparatului reproducător masculin: "Can't get it up (to orbit) lol."

Gluma face aluzie la faptul că Jeff Bezos nu a reușit prin intermediul Blue Origin să demareze până în prezent o misiune spațială cu rachetele pe care le construiește.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri