Să înoți la înălțime poate fi una din cele mai relaxante activități. Sky Pool este o piscină transparentă de 25 de metri, întinsă între cele 10 etaje ale a două zgârie-nori rezidențiale din cartierul Nine Elms, din sud-vestul Londrei, însă este deschisă doar norocoșilor rezidenți ai complexului de apartamente.

Este cea mai mare structură de piscină acrilică independentă din lume și este considerată „o piesa de spectacol” a noii clădiri Embassy Gardens EcoWorld Ballymore, care va include, de asemenea, baruri, restaurante și magazine.

Piscina a fost fabricată în Colorado și a parcurs 5.000 de mile până la noua sa casă. Aceasta are o adâncime de 3 metri și doar apa cântărește în jur de 375 de tone.

Foto: Twitter/ CNN

O piscină cu vedere la London Eye și Westminster

Piscina Sky Pool este situată lângă Ambasada SUA și aproape de malul sudic al Tamisei, norocoșii care vor avea acces la această piscină vor putea admira London Eye și Westminster. Construcția a fost realizată de de arhitecții de la Arup Associates, de inginerii de la Eckersley O'Callaghan și de proiectanții de acvarii Reynolds. A fost apoi ridicată la locul său de o macara mobilă de 750 de tone, sprijinită de o macara de 50 de tone, potrivit CNN.

Când înoți și privești în jos, e ca și cum ai zbura.

Brian Eckersley, directorul Eckersley O'Callaghan

Deschiderea este programată să aibă loc pe 19 mai. Embassy Gardens EcoWorld Ballymore, complexul rezidențial care găzduiește practic piscina dispune de peste 2.000 de locuințe. Prețul pentru un 1.015.000 de lire sterline pentru un apartament cu două dormitoare (1,4 milioane de dolari).

Sursa foto: captură Twitter/ CNN

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri