Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat, la Sfântu Gheorghe, că România şi Ungaria poartă "discuţii tehnice" în perspectiva semnării unui acord privind recunoaşterea reciprocă a certificatelor de vaccinare antiCOVID-19.

"Deocamdată sunt discuţii tehnice legate de acel acord între România şi Ungaria, care săptămâna trecută la întâlnirea miniştrilor de Externe a fost discutat. Eu personal am discutat cu premierul Florin Cîţu, este de acord, dar specialiştii trebuie să găsească acea formă juridică prin care să se poată pune în aplicare un astfel de acord. Asta înseamnă să fie recunoscute reciproc vaccinurile şi certificatele în acest sens. Când se va întâmpla, eu sper că se va întâmpla repede, dar aici din punct de vedere administrativ şi tehnic, sigur, trebuie să parcurgem să nişte etape", a declarat Kelemen Hunor, scrie Agerpres.

Acesta a recomandat cetăţenilor să se vaccineze, apreciind că în acest fel putem depăşi pandemia.

"Putem să învingem boala doar dacă avem încredere în medici, în ştiinţă, în cercetători şi vaccinarea este o modalitate prin care se poate depăşi această fază a pandemiei. Aici, în Secuime, mai e nevoie de campanii, mai e nevoie de convingere ca să meargă cât mai mulţi, şi aici, şi în toate judeţele, dar parcă aici, din cifrele pe care le văd, mai este loc de argumente" , a mai spus Kelemen Hunor.

Sursa foto: Stock-Asso / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri