Un avion Dreamliner 787 al companiei British Airways s-a prăbușit „cu nasul” pe asfaltul de pe aeroportul Heathrow, din capitala Regatului Unit al Marii Britanii.

În fotografii se poate vedea cum avionul „a dat cu nasul” de pământ, în timp ce scările pe care urcă pasagerii erau deja așezate de avion.

Echipajele de urgență ale aeroportului au ajuns rapid la fața locului. Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii cu privire la amploarea avariei. Niciun pasager, însă, nu a avut de suferit, relatează dailymail.co.uk.

Un avion Dreamliner 787 al British Airways a ajuns cu „nasul” în asfalt, pe Aeroportul Heathrow Airport

Un avion Dreamliner 787 al British Airways a ajuns cu „nasul” în asfalt, pe Aeroportul Heathrow Airport

Un avion Dreamliner 787 al British Airways a ajuns cu „nasul” în asfalt, pe Aeroportul Heathrow AirportUn avion Dreamliner 787 al British Airways a ajuns cu „nasul” în asfalt, pe Aeroportul Heathrow Airport„O aeronavă de marfă a fost avariată în timp ce doar staționa. Este vorba despre o aeronavă doar pentru transportul de marfă, deci nu erau pasageri la bord. Siguranța este întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră și investigăm problema”, a spus un purtător de cuvânt al British Airways.

Aeronava implicată în incident este înregistrată G-ZBJB și este un Boeing 787-8 de opt ani, deținut și operat de British Airways. Este echipat cu 154 de locuri economice, 25 premium economice și 35 în cabina business class. Ultimul zbor comercial al aeronavei a fost pe 16 iunie, când a sosit de la Moscova (DME) la Londra Heathrow, conform datelor de la FlightRadar24, preluate de Simple Flying.

Sursa foto: Facebook / Aeronews

Sursa foto: Twitter / M Zulqarnain

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri