După ce au construit cel mai mare mall din lume și cel mai mare zgârie-nori din lume, șeicii din Dubai tocmai au lansat o nouă atracție turistică: cea mai adâncă piscină din lume.

Piscina de 60 de metri, parte a complexului Deep Dive Dubai, a depășit astfel piscina Deepspot din Polonia, care are 45 de metri adâncime, scire CNN.

Deep Dive Dubai este umplută cu 14 milioane litri de apă, volumul a șase bazine olimpice. Piscina se deschide în prezent doar pentru oaspeții invitați, dar va fi deschisă pentru publicul general la finalul acestui an.

Piscina se află într-o clădire de 1.500 mp, de forma unei scoici, care evidențiază tradiția Emiratelor Arabe Unite în privința colectării perlelor.

Persoanele care se scufundă în Deep Dive Dubai pot explora și apartamentele ”orașul abandonat” care se află în piscină. Aceasta este dotată cu sisteme de sunet și iluminare de ultimă generație care pot crea diferite atmosfere.

Piscina poate fi folosită și pe post de studio de film, cel mai mare din regiune, o cameră de editare media aflându-se în imediata apropiere.

Sursa foto: Deep Dive Dubai

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri