Serendipity 3, unul dintre restaurantele de lux din New York, cunoscut în special pentru prețurile sale piperate, a lansat cea mai scumpă porție de cartofi prăjiți din lume.

Porția conține cartofi Chipperbec, opăriți în șampanie Dom Perignon apoi prăjiți în untură de găscă de două ori, astfel încât să fie crocanți la exterior și moi la interior, a anunțat companie.

La final, aceștia sunt asezonați cu aur comestibil, sare de trufe, ulei de trufe. Cartofii sunt serviți clienților pe o farfurie de cristal având lângă ei o orhidee, bucăți subțiri de trufe și sos de brânză Mornay. Și sosul are o infuze de trufe.

”Serendipity este un loc fericit. Oamenii vin aici să sărbătorească și să scape de grijile vieții”, a declarat șeful și creatorul porției de cartofi prăjiți, Joe Calderone, citat de CNN.

Pentru porția de cartofi există în prezent o listă de așteptare de 10 săptămâni. Precum multe alte restaurante din New York, Serendipity a fost închis în pandemie, noua rețetă fiind un mod de a sărbători redeschiderea locației.

Restaurantul Serendipity 3 deține deja mai multe recorduri mondiale pentru cel mai scump burger (295$) și cea mai scumpă înghețată (1.000$).

Sursa foto: Serendipity 3 / Instagram

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri