Senzația din înotul mondial, românul David Popovici a participat astăzi în seriile de calificare pentru semifinalele probei de 50 metri liber, de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar a ratat calificarea în etapa următoare.

David Popovici (16 ani) a terminat seria sa ultimul, cu un timp de 22,77 secunde. Din păcate, timpul a fost unul slab, românul ratând șansa de a accede în semifinalele de sâmbătă și lupta pentru calificarea în finală.

Timpul reușit de David Popovici nu a fost suficient pentru a intra în primii 16 înotători, timpul tău clasându-l pe locul 40 la finele seriilor de calificare.

Proba de 50 de metri liber nu se număra printre probleme forte ale tânărului care deține recordul mondial (47,30) la 100 m liber, stabilit la Europenele de juniori de la Roma, de la începutul lunii iulie.

În urmă cu două zile, tânrăul înotător român a făcut senzație în presa internațională, după ce s-a aflat la doar 2 sutimi de podiumul olimpic la 200 m liber.

Sursa foto: Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri