CNN a concediat trei angajați care au venit la locul de muncă nevaccinați împotriva COVID-19, în condițiile în care compania încearca prevenirea răspândirii virusul în cadrul rețelei de televiziune.

Într-un email adresat angajaților, președintele CNN Jeff Zucker a anunțat concedierile menționând că respectivii angajați au încălcat ”sistemul de onoare” impus, care le cere angajaților să ”ateste” faptul că sunt vaccinați, dar care totodată nu îi forțează să dovedească acest lucru cu ajutorul unui certificat oficial de vaccinare.

”Vreau să fiu clar, avem o tolerență zero cu privire la acest aspect. Trebuie să fii vaccinat daca mergi la birou. De asemenea, trebuie sa fii vaccinat dacă lucrezi pe teren, cu alți angajați, indiferent dacă intri în birou sau nu”, a declarat Jeff Zucker, citat de Marketwatch.

Acesta a mai adăugat că dovada vaccinării ar putea deveni obligatorie pentru cei care vor să intre în clădirile CNN.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri