Este a opta zi în care Grecia este devastată de incendii puternice de vegetație, iar veștile nu par să fie deloc bune, în contextul în care este anunțat un cod portocaliu de caniculă în cea mai mare parte a țării. Flăcările au cuprins regiunile Arcadia și Elida, în zona Olimpiei antice, dar și o zonă muntoasă din regiunea Focida.

Procurorii din Atena au deschis o anchetă pentru a se stabili care este cu exactitate sursa acestor incendii pentru că există anumite îndoieli cu privire la sursa acestora. Procurorii de la Curtea Supremă din Atena au deschis o anchetă, întrucât sunt de părere că unele dintre focuri au fost aprinse intenționat, scrie Digi24.

incendii GreciaSursa foto: Facebook/ Greek Reporter

În capitala Greciei, sute de oameni au ieși pe străzi pentru a protesta, fiind nemulțumiți de modul în care autoritățile au gestionat criza provocată de incendiile din ultimele zile.

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis își cere scuze „pentru orice slăbiciune” de care guvernul său a dat dovadă în gestionarea incendiilor devastatoare care au cuprins mai multe regiuni din Grecia și care i-au forțat pe oameni să-și părăsească locuințele, scrie Greek Reporter.com.

În cadrul incendiilor din această vară, trei oameni și-au pierdut viața, în timp ce 370.000 de hectare de vegetație, o suprafață de trei ori mai mare decât media anuală din ultimele două decenii.

Sursa foto: Facebook / Greek Reporter

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri