O femeie și-a dislocat mandibula în timp ce mânca un burger de la KFC. Holly Strevens, în vârstă de 34 de ani, continuă să aibă dureri și dificultăți la înghițire, deși a avut până acum cinci operații de relocare a mandibulei și 12 șuruburi pe partea stângă a gurii, în urma incidentului.

Femeia a fost diagnosticată cu cu sindromul articulatiei temporomandibulare (TMJ), o afecţiune a articulaţiei şi nervilor dintre maxilar şi mandibulă.

Citeste mai mult: adev.ro/qxobjs

Femeia a fost diagnosticată cu cu sindromul articulației temporomandibulare (TMJ), o afecţiune a articulaţiei şi nervilor dintre maxilar şi mandibulă.

”Mă enervează că s-a întâmplat asta în timp ce mâncam, o acțiune prea banală. Am fost foarte sănătoasă înainte de a mânca burgerul, în septembrie 2014. M-am trezit cu problema asta de niciunde. Pur și simplu, mâncam un burger de la KFC în timp ce mă uitam la televizor și, deodată, am auzit o pocnitură”, a declarat Strevens, potrivit DailyPost.

Femeia speră ca restaurantele KFC să reducă dimensiunile burgerilor pentru ca nimeni altcineva să nu mai pățească așa ceva. Aceasta insistă că viața sa a fost distrusă și că are tot timpul dureri.

În plus, nu poate mânca, bea sau mesteca ca un om normal. De asemenea, din cauza multitudinii intervențiilor chirurgicale, femeia și-a pierdut și jobul.

”Oamenii pot să îşi deschidă gura 35 de milimetri, dar mişcarea mandibulei mele a fost redusă la 13 milimetri", a mai spus Strevens.

Holly a rămas cu o cicatrice urâtă după operaţii şi spune că regretă şi acum faptul că a mâncat acel burger.

„Mi-a schimbat viaţa. Acum sunt clasificată cu handicap şi mi-am pierdut complet independenţa", a povestit femeia.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri