Dragoș Săvulescu, omul de afaceri care a fost condamnat la cinci ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța și Mamaia continuă să trăiască în lux și confort, deși a fost prins de autorități în Grecia.

După ce luni, autoritățile au remarcat mai multe fotografii pe Instagram postate de partenera acestuia în care cei doi se aflau în vacanță în Grecia (deși omul de afaceri nu avea voie să părăsească Italia) și l-au arestat pe bărbat, Dragoș Săvulescu se scaldă în confort și lux în continuare, într-o vilă din Insula Mykonos, unde chiria costă 87.500 de euro. Acesta a reînnoit contractul vilei în care locuia în Grecia și va putea locui în acest imobil de lux pâna la finalul lunii septembrie.

„El (n.red. Dragoş Săvulescu) a reînnoit contractual de închiriere a vilei în care locuieşte, în Agios Lazaros, până la data de 30 septembrie, cu dreptul de-l reînnoi până la finalizarea procedurilor judiciare. În tot acest timp, frumoasa lui soţie se află într-o stare psihică proastă”, scrie site-ul protothema.gr, preluat de HotNews.

Proprietatea închiriată de fostul acționar de la Dinamo se află în centrul orașului Mykonos și este dotată cu opt dormitoare, opt băi și poate găzdui până la 15 oaspeți. Camere au intrări separate și sunt dotate cu jacuzzi. La cerere, românul poate beneficia și de bucătar personal, gărzi de corp sau servicii de spa.

Sursa foto: Instagram / Dragos Savulescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri