Lufthansa va redirecţiona zborurile pentru a evita spaţiul aerian afgan până la noi dispoziţii, a anunţat un purtător de cuvânt al operatorului aerian german, după ce talibanii au capturat capitala Kabul fără să întâmpine rezistenţă şi controlează totodată aproape toate provinciile din ţară.

"Toate companiile aeriene din grupul Lufthansa suspendă survolarea Afganistanului până la noi dispoziţii". Ca rezultat, durata zborurilor spre India şi alte destinaţii va fi extinsă cu până la o oră, a precizat purtătorul de cuvânt al companiei, scrie Agerpres.

Evacuarea diplomaţilor şi a altor cetăţeni străini a fost organizată într-un ritm intens în weekend la Kabul.

Cetăţenilor afgani şi străini care doresc să părăsească Afganistanul ''trebuie să li se permită să facă acest lucru'', au afirmat SUA şi alte 65 de ţări într-o declaraţie comună, avertizându-i pe talibani că trebuie să dea dovadă de ''responsabilitate'' în această privinţă.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri