Poliția din Scoția s-a grăbit să ajute o femeie ale cărei țipete se auzeau din stradă. Odată ajunși în casa femeii de 30 de ani, polițiștii au constat, cu stupoare, că aceasta țipa din cauza unui păianjen pe care l-a găsit pe pat.

Două mașini de poliție s-au deplasat la casa lui Hollie Hunter din Livingston, în estul Edinburghului, pentru a se ”lupta” cu invadatorul.

Femeia a precizat că păianjenul era „cât palma sa” și că îl aștepta pe tatăl său vitreg să o ajute, scrie The Independent. Însă sosirea celor cinci polițiști în apartamentul său a fost o surpriză și pentru ea.

”Am încercat să arunc cu cărți în el, iar acesta s-a îndreptat spre mine. M-am speriat serios și am început să țip. Am fost prea speriată și nu mi-am conștientizat reacțiile, iar vecinii mei probabil au crezut că sunt atacată, motiv pentru care au sunat la poliție”, a explicat aceasta.

Sursa Foto: Hollie Hunter/ Facebook

Femeia a mărturisit că polițiștii s-au amuzat copios pe seama situației, însă au ajutat-o pe Hollie să îndepărteze ”invadatorul”.

Hollie a postat întâmplarea și pe Facebook, concluzionând că este timpul să caute ajutor pentru fobiile sale.

Sursa foto: Hollie Hunter/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri