Mai sunt circa patru luni până la Crăciun, însă anumite magazine au făcut stocurile cu brazi. The Range, din Marea Britanie, este cel mai grăitor exemplu, magazinul scoțând la vânzare pomi de Crăciun, în ciuda faptului că nici Halloween-ul nu a fost sărbătorit încă.

Un client al magazinului a postat o poză cu brazii în magazin, aceștia fiind aduși în ultima zi a lunii august, ultima zi de vară.

Cât despre poziția magazinului, purtătorul de cuvânt a precizat că sosirea iernii și a Crăciunului e un subiect important pentru britanici, iar comportamentul acestora se schimbă, scrie METRO.

Deși e devreme să ne gândim la Crăciun, reprezentantul magazinului a precizat că oamenii au început deja să cumpere obiecte din online. La o scurtă verificare pe site-ul The Range, mai multe stocuri de calendare au fost deja vândute.

Sursa Foto: Captură de ecran/ The Range

O situație similară se întâmplă și în cazul brazilor artificiali, când doar 40 din 154 mai sunt disponibili. Deși sunt unele bănuieli potrivit cărora ar fi, de fapt, vorba de stocuri de anul trecut.

Însă reprezentanții magazinului insistă că britanicii s-au schimbat și sunt dispuși să cumpere mai devreme lucruri și ornamente pentru perioada Crăciunului, mai ales după o perioadă tumultoasă cum este pandemia.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri