Grecia se confruntă cu o creștere serioasă a numărului de cazuri noi de coronavirus, motiv pentru care a fost și nevoită să reintroducă un fel de lockdown în anumite regiuni. Totodată, poliția a înăsprit controalele pentru a se asigura că atât localnicii, cât și turiștii respectă regulile.

Polițiștii greci au dat amenzi de până la 160.000 de euro numai în ziua de 3 septembrie, pentru nerespectarea restricțiilor impuse în vreme de pandemie, scrie Novinite.com.

Au fost date circa 337 de amenzi, în principal, pentru nepurtarea măștii în spații închise, nerespectarea distanței minime obligatorii sau pentru încălcarea anumitor reguli la locurile de muncă.

De asemenea, 13 operatori economici au fost sancționați cu suspendarea activității.

Guvernul grec a recurs și la măsura lockdown-ului în urma creșterii masive a numărului de cazuri noi de coronavirus. Ikaria, Achaia și Ilia sunt regiunile vizate. De asemenea, Messinia, Peloponnse și Heraklio din Creta sunt alte zone în care au fost introduse restricții suplimentare.

De asemenea, statul elen se află pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, ceea ce înseamnă că la întoarcerea în România, turiștii sunt obligați să stea în carantină 14 zile.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri