Un tribunal indian a condamnat un salon de coafură să plătească daune în valoare de peste 231.000 de euro unui model pentru o tunsoare ratată, despre care acesta susţine că i-a provocat "o gravă depresie nervoasă", informează AFP, preluat de Agerpres.

Aashna Roy a vizitat salonul de coafură al unui hotel de lux din New Delhi în 2018 şi a cerut personalului o tunsoare clasică, prin care să îi fie tăiaţi 10 centimetri din vârfuri.

"Cu toate acestea, spre şocul şi surpriza reclamantei (Aashna Roy), coafeza i-a tăiat tot părul, lăsându-i doar 10 centri, care abia îi atingeau umerii", se precizează în hotărârea instanţei.

Aceasta a stabilit că, de vreme ce Roy îşi câştiga existenţa ca model făcând reclamă la produse pentru păr, tunsoarea ratată i-a provocat o "gravă depresie nervoasă şi traume".

"Nu există nicio îndoială că femeile sunt foarte prudente şi atente atunci când vine vorba despre părul lor", precizează hotărârea. "Ele cheltuiesc sume considerabile de bani pentru a-l menţine în stare bună. De asemenea, femeile sunt ataşate emoţional de părul lor", a indicat aceeaşi sursă.

"A pierdut contracte şi a suferit o pierdere uriaşă care i-a schimbat complet stilul de viaţă şi i-a spulberat visul de a deveni supermodel", a adăugat instanţa.

Aceasta a condamnat salonul, care încă mai poate face apel, la plata a 20 de milioane de rupii - peste 230.000 de euro - în termen de opt săptămâni de la hotărâre.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri