Elon Musk a devenit oficial cel mai bogat om al Planetei, depășindu-l pe Jeff Bezos care este și rivalul său spațial totodată. Averea CEO-ului Tesla a ajuns la 200 de miliarde de dolari, fiind a treia persoană care atinge această valoare, după Jeff Bezos și după Bernard Arnault, care s-a poziționat pentru scurt timp în topul celor mai bogați oameni ai lumii, în august 2021.

CEO-ul Tesla a dorit să nu treacă neobservat momentul, așa că le-a spus jurnaliștilor de la Forbes, într-un e-mail că urmează să îi trimită lui Jeff Bezos o medalie de argint, dar și o statuie care are forma cifrei „2”, notează Business Insider.

Îi trimit lui Jeffrey B. o statuie gigantică a cifrei 2, împreună cu o medalie de argint.

Elon Musk, CEO Tesla

Întrecerea miliardarilor

Jeff Bezos a fost prima persoană din lume care a ajuns la o avere de 200 de miliarde de dolari. După el a urmat Bernard Arnault, CEO al conglomeratului de lux francez LVMH Moët Hennessy - Louis Vuitton, a cărui avere a ajuns tot la 200 de miliarde de dolari, în august 2021, însă pentru o scurtă perioadă. De această dată, Elon Musk „i-a luat fața” lui Jeff Bezos și a devenit cel mai bogat om al Planetei, aspect care nu face decât să adâncească și mai mult rivalitatea dintre cei doi miliardari.

Averea lui Elon Musk este puternic legată de compania sa Tesla pe care o deține și care a fost evaluată la 74 de miliarde de dolari după o rundă de finanțare din februarie. După ce a promis anul trecut că va renunța la aproape toate bunurile sale personale, inclusiv șase conace, el deține acum o singură casă și consideră că reședința sa principală este o unitate de închiriere de 400 de metri pătrați, scrie Forbes.

Sursa foto: Agerpres & Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri