Dezvoltatorul Metaverse Republic Realm a vândut cu succes The Metaflower Super Mega Yacht pentru 149 Ethereums (aproximativ 650.000 dolari), făcând din iahtul digital cel mai scump activ NFT din The Sandbox.

Sandbox este în prezent unul dintre cele mai importante jocuri metaverse, cu colaborări cu mărci și personalități precum adidas, Atari, Bored Ape Yacht Club, Binance, Snoop Dogg, The Smurfs, DeadMau5 și alții. Republic Realm a dezvoltat o serie de „Insule Fantezie” pe platforma formată din 100 de insule private, potrivit Hypebeast.com.

Video: Republic Realm/ Youtube

Colecția de insule, care constă în vile construite pe terenul NFT, s-a vândut în mai puțin de 24 de ore și are un preț minim actual de 63,9 ETH (aproximativ 280.000 dolari).

Iahtul Metaflower este o extensie a dezvoltării Fantasy Islands și este un NFT care se încadrează în Fantasy Collection, o suită de NFT-uri de lux, inclusiv insule private, jet ski-uri și bărci cu motor, care oferă deținătorilor săi acces exclusiv la clubul de plajă numai pentru membri și Fantasy Marina.

Iahtul cu patru etaje are două heliporturi, mai multe zone de lounge, un jacuzzi și un ring de dans.

Iahtul Metaflower este unul dintre multele active pe care Republic Realm intenționează să le lanseze în timp ca parte a Colecției Fantasy.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri