McDonald's a anuntat ca profiturile sale au crescut in primul trimestru 2007 fata de aceeasi perioada din 2006 datorita cererii pentru noile sandvisuri cu pui Snack Wrap de pe piata americana si activitatii performante din China, Japonia, Franta si Rusia, relateaza Reuters, potrivit NewsIn.

Profitul producatorului de hamburgeri a urcat la 762,4 milioane dolari, respectiv 62 centi/actiune, in trimestrul intai 2007, fata de suma de 652,3 milioane dolari, respectiv 49 centi/actiune, care reprezinta castigurile McDonald's din perioada echivalenta din 2006.

Rezultatele afisate depasesc estimarile prezentate saptamana trecuta de cel mai mare lant de restaurante din lume si peste estimarile analistilor, care se asteptau la un castig de 57 centi/actiune, potrivit Reuters Estimates.

Activitatea companiei din Statele Unite ale Americii s-a imbunatatit in ultimii trei ani, datorita atentiei acordate ofertelor pentru micul dejun si prelungirii timpului de functionare al restaurantelor. si vanzarile restaurantelor din Asia si Europa au crescut, partial datorita unei strategii care combina produse mai scumpe cu oferte de meniuri mai ieftine.

Lantul de restaurante McDonald's este prezent si pe piata romaneasca. McDonald's Romania, filiala a companiei internationale McDonald's Corporation detine 51 de restaurante in tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri