Un tânăr de 19 ani a găsit o modalitate de a-i urmări avionul privat al lui Elon Musk, folosind un cont de Twitter. Vizibil deranjat de acest lucru, miliardarul i-a scris pe Twitter tânărului în care îi cere să renunțe la aceasta urmărire, ba chiar s-a oferit să îi dea 5.000 de dolari ca să nu mai continue.

Din vara anului 2020, contul de Twitter „Elon Musk’s Jet” care arată mișcările avionului privat al lui Musk, folosind roboți care monitorizează datele de trafic aerian, este urmărit, scrie Business Insider.

Potrivit Protocolului, proprietarul contului, un este un tânăr de 19 ani, pe nume Jack Sweeney. Acesta primit un mesaj încă de anul trecut de la Elon Musk în care îl urga să înceteze cu această urmărire. Mesajul primit în toamna lui 2021 suna cam așa: „Poți să dai jos asta? Este un risc de securitate”.

După ce au schimbat câteva mesaje, Elon Musk i-a oferit lui Sweeney 5.000 de dolari. Tânărul, însă, speră să obțină mai mult de la el.

„E vreo șansă să ajungem la 50.000 de dolari? Mi-ar fi de mare ajutor la facultate și, eventual, mi-aș permite să-mi iau o mașină, poate chiar un Tesla Model 3”, i-a mai scris tânărul lui Elon Musk.

Potrivit sursei citate, Musk ar fi spus inițial că urma să se gândească la această propunere.

Când Sweeney i-a spus lui Musk de unde își adună datele, fondatorul Tesla a fost de acord că politicile controlului pentru traficul aerian este „primitiv”.

Miliardarul a subliniat ulterior, într-o postare pe pagina sa de Twitter, la începutul acestei luni, că mai multe conturi de rețele sociale care îi urmăresc mișcările au început să „devină o problemă de securitate”.

Elon Musk nu a putut fi contactat pentru a comenta această situație, de către jurnaliștii de la Business Insider.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri