Producatorul german de anvelope si piese auto Continental AG si-a afirmat, marti, interesul pentru afacerea de piese auto VDO a Siemens AG, ca parte a noii tendinte de efectuare de achizitii.

Continental urmareste sa creasca eficienta bilantului contabil in anii urmatori, a declarat directorul executiv, Manfred Wennemer. "Vrem sa facem acest lucru in primul rand prin achizitii potrivite, care se vor reflecta insa printr-un nivel mai mare de indatorare", a adaugat acesta potrivit NewsIn. Wennemer a mai spus ca grupul Continental nu este pregatit de preluari facute la orice pret, dar este gata sa plateasca pretul just pentru tintele potrivite.

Siemens a confirmat ca a primit semne de interes pentru VDO, dar reprezentantii concernului au adaugat ca prefera sa scoata filiala pentru piese auto la vanzare printr-o oferta publica initiala.

Wennemer a mai spus ca grupul Continental anticipeaza o crestere a profitului de operare si a veniturilor in 2007 si a estimat cresterea organica a companiei la aproximativ 5% in acest an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Brazilia a devenit prima țară din lume la numărul deceselor zilnice
Setari Cookie-uri