Liderii celor două republici recunoscute de Moscova i-au cerut președintelui rus Vladimir Putin să le acorde „ajutor pentru contracararea agresiunii militare din partea Ucrainei”.

Liderii republicilor care stau în centrul conflictului actual dintre Rusia șI Ucraina acuză un „genocid” în zonă, potrivit unor adrese oficiale, publicate miercuri de agenția rusă de știri TASS, citată de Digi 24.

Conform tuturor scenariilor de până la acest moment, acesta ar putea fi chiar momentul preliminar al unei invazii rusești în Ucraina, practic ultima piesă lipsă din puzzle-ul lui Vladimir Putin.

Informația vine în contextul în care multiple publicații au difuzat imagini, publicate inițial de Reuters, cu două coloane de vehicule care s-ar fi îndreptat spre granița de est a Ucrainei. Aceste imagini nu au putut fi însă verificate dincolo de orice dubiu până la această oră.

Sursa foto: Shutterstock/Denis Kornilov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri