România preia dirijarea a peste 300 de zboruri comerciale pe zi, pe fondul escaladării conflictului din Ucraina, radarele aeriene indicând o porțiune de cer în zona Ucrainei, Republica Moldova, nordul României și estul Poloniei eliberată de orice zbor comercial.

Potrivit Flightradar24, inclusiv spațiul aerian rus din apropierea graniței cu Ucraina este, de asemenea, eliberat orice zboruri comerciale, dinspre Rusia sau țările vecine.

Harta zboruri

Ucraina a anunţat închiderea spaţiului său aerian pentru aviaţia civilă, transmite AFP, preluat de Agerpres. Ministerul Infrastructurii ucrainean a anunţat închiderea spaţiului aerian, invocând "un înalt risc pentru securitate" într-un comunicat postat pe site-ul său.

Între timp, un avion de luptă Suhoi 27 ucrainean a fost interceptat pe teritoriul României, potrivit Digi24. Pilotul ar fi transmis autorităților de la sol că ar fi întâmpinat probleme tehnice. Potrivit Agerpres, aparatul de zbor a aterizat de urgență pe aeroportul din Bacău.

Harta live a celor de la flightware.com indică și ea o „gaură” uriașă în Ucraina și zonele în vecinate.

Harta zboruri 2

Urmăriți live desfășurarea evenimentelor din Ucraina, AICI.

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat în dimineața zilei de joi, 24 februarie, o operaţiune militară în Ucraina pentru a apăra separatiştii din regiunea Donbas, situată în estul ţării. Rusia a cerut Ucrainei ”să depună armele”.

Sursa foto: Flightradar24

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri