Cel puţin 57 de persoane au fost ucise în luptele grele care s-au dat joi, după ce trupele ruse au invadat Ucraina, transmite dpa, preluat de Agerpres. Președintele țării susține că au fost 137 de morți.

Conform informaţiilor furnizate agenţiei de presă UNIAN de ministrul sănătăţii Viktor Lyaşko, s-au înregistrat 169 de răniţi.

Ministrul ucrainean al sănătăţii a făcut apel la populaţie să doneze sânge şi a îndemnat la tratarea ambulatorie a cazurilor mai puţin grave pentru a preveni supraîncărcarea spitalelor în care întreg personalul medical lucrează nonstop.


În schimb, preşedintele Volodimir Zelenski a anunţat moartea a cel puţin 137 de ucraineni de la începutul invaziei ruse, conform AFP.

"137 de eroi, cetăţenii noştri" şi-au pierdut viaţa, a declarat preşedintele Zelenski într-o intervenţie video postată vineri pe site-ul preşedinţiei ucrainene. El a adăugat că în lupte au fost răniţi alţi 316 ucraineni.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri