Mikhail Khodorkovsky, la un moment dat cel mai bogat om din Rusia, spune că doar o revoluție l-ar înlătura pe Vladimir Putin. Acesta se așteaptă ca președintele Rusiei să înăbușe orice tentativă de proteste cu privire la invazia Ucrainei, scrie Reuters.

Khodorkovsky, omul care sub regimul lui Boris Elțîn din anii ’90 a ajuns unul dintre cei mai puternici oligarhi ruși, se îndoiește că populația din Rusia susține războiul.

”Sunt absolut șocat de ceea ce se întâmplă”, a declarat acesta. În vârstă de 58 de ani, Khodorkovsky, consideră Putin că vrea să cucerească Ucraina, să îi distrugă apărare și să instaleze un ”guvern marionetă” la Kiev.

Citiți și Singurii care îl pot opri acum pe Putin sunt chiar rușii

Mii de persoane s-au adunat în Moscova și Sankt Petersburg la finalul primei zile a invaziei Rusiei în Ucraina. Peste 1.400 de persoane au fost rapid arestate de poliția rusă.

Sursa foto: Shutterstock / Mr. Temper

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri