Elizaveta Peskova, fiica purtătorului de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, a postat un slogan împotriva războiului pe Instagram Live. Mesajul a fost ulterior șters. Și fiica miliardarului Roman Abramovich a avut o reacție împotriva lui Vladimir Putin.

Elizaveta Peskova, 24 de ani, (link profil Instagram) fata lui Dmitri Peskov, cel mai proeminent purtător de cuvânt care lucrează pentru Kremlin, a postat mesajul „HET BOЙHE” – „nu războiului”, pe un fundal negru în povestea ei de Instagram, scrie Yahoo News. Acest slogan este scandarea principală folosită de protestatarii ruși pentru a se opune invaziilor din Ucraina.

Dmitri Peskov dă în mod obișnuit declarații care justifică acțiunile Rusiei și atacă SUA și aliații săi.

Elizaveta Peskova a lucrat anterior ca stagiară în cadrul Parlamentului European la Bruxelles.

Francis Scarr, un reporter BBC, a remarcat, de asemenea, postarea făcută de Elizaveta Peskova într-un tweet. La scurt timp după ce Scarr a postat captura de ecran, reporterul Washington Post Mary Ilyushina a spus că aceasta a fost ștearsă.

După președintele Vladimir Putin, Dmitri Peskov este unul dintre cei mai vizibili oficiali ruși, el apărând ferm decizia Rusiei de a invada Ucraina.

Fiica lui Abramovich: Este o minciună că majoritatea rușilor sunt de partea lui Putin

Sofia Abramovich, în vârstă de 27 de ani, a postat și ea, cu o zi în urmă, un mesaj pe rețelele sociale în care condamnă acțiunile președintelui rus, Vladimir Putin, scrie DigiSport.

"Cea mai mare minciună a Kremlinului și cea mai de impact este propaganda că majoritatea rușilor sunt de partea lui Putin", a scris Sofia, alături de o imagine în care cuvântul "Rusia" e tăiat și e înlocuit cu cuvântul "Putin": "Putin vrea război cu Ucraina".

Alături de aceste vorbe este chipul lui Vladimir Putin, cu semnul interzis.

Sursa foto: Instagram / Elizaveta Peskova

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri