Polonia nu va juca play-off-ul Cupei Mondiale din 2022 cu Rusia, care trebuia să se dispute la Moscova pe 24 martie din cauza invaziei ruse a Ucrainei, a declarat președintele federației poloneze de fotbal.

„Fără cuvinte, este timpul să acționăm”, a spus Cezary Kulesz.

El a spus că Polonia a discutat cu federațiile de fotbal cehă și suedeză pentru a prezenta o poziție comună organismului mondial de conducere FIFA.

De asemenea, finala din 2022 a Champions League nu se va mai juca în Rusia, ci în Franța, ca urmare a invaziei Ucrainei.

Astfel, Sankt Petersburg pierde șansa de a găzdui finala din acest an a celebrei competiții de fotbal.

Parisul va fi orașul care va găzdui ultima ediției a Ligii Campionilor..

Finala se va juca tot pe 28 mai, începând cu ora 21.00, pe Stade de France din Saint-Denis, în zona metropolitană a Parisului.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri