Ministerul Apărării din Regatul Unit al Marii Britanii precizează că forțele rusești nu înregistrează rezultatele pe care și le-au propus în ceea ce privește invadarea Ucrainei.

Armata rusească întâmpină probleme ca urmare a rezistenței de care ucrainenii dau dovadă în fața atacurilor care continuă asupra lor. Ministerul Apărării din Regatul Unit al Marii Britanii confirmă pierderile suferite de către forțele rusești și faptul că o parte dintre soldații lui Putin au fost luați prizonieri. De asemenea, armata lui Putin are probleme și din punct de vedere logistic, conform unui mesaj postat pe Twitter.

Guvernul rus a restricționat accesul la mai multe platforme sociale, astfel încât poporul său să nu fie la curent cu modul în care situația din Ucraina evoluează.

Cele mai recente evenimente raportate de presa internațională cu privire la situația din Kiev vorbesc de două explozii puternice ce au luminat cerul capitalei ucrainene. Bombardamentele ar fi lovit un depozit de petrol, informație confirmată și de către autoritățile din zonă.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri