Imagini luate din satelit arată o largă desfăşurare de forţe terestre ruse, inclusiv tancuri, deplasându-se în direcţia Kievului, fiind la aproximativ 64 km de capitala ucraineană, informează o companie privată americană.

Imaginile făcute publice de compania Maxar Technologies Inc arată o coloană de sute de vehicule militare care se întinde pe mai mult de 5 kilometri, scrie Agerpres.ro.

Convoiul era situat la nord-est de oraşul ucrainean Ivankiv şi conţinea cisterne de combustibil, materiale logistice şi vehicule blindate, inclusiv tancuri, transportoare de infanterie şi piese de artilerie autopropulsată, afirmă Maxar.

Imaginile din satelit arată şi daunele provocate de recentele lovituri aeriene asupra aeroportului Antonov din Hostomel şi lupte grele în şi în apropierea aeroportului, a raportat Maxar.

Maxar a urmărit mişcările forţelor ruse la frontiera ucraineană timp de mai multe săptămâni. Imaginile sale nu au putut fi verificate independent de Reuters.

Sursa foto: Maxar Technologies- Mike Eckel/ Twitter

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri