Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din București, anunță rezilierea tuturor contractelor cu companiile rusești pe care primăria le are.

”Reziliem (și nici nu mai prelungim) toate contractele Primăriei Sectorului 1 cu companiile rusești.”, anunță Clotilde Armand printr-o postare pe Facebook.

Ea a mai anunțat recent că 650 de refugiați din Ucraina au fost cazați nopțile trecute în spațiile amenajate de Primăria Sectorului 1 în mai multe școli.

CITEȘTE AICI LIVE UPDATE LEGAT DE RĂZBOIUL DIN UCRAINA.

”Colegii mei au asigurat în regim de urgență mâncarea și asistența medicală. Fac un apel la organizațiile non-guvernamentale să ne sprijine cu expertiza lor și să fie alături de noi în acest demers. Cei care vor să ne sprijine în această acțiune umanitară sunt rugați să sune la numărul de telefon al Poliției Locale Sector 1 - 021/9540 - număr apelabil non stop. Este nevoie mai mult ca oricând de solidaritate față de victimele acestei agresiuni militare”, adaugă Clotilde.

Primăria Sectorului 1 a deschis de asemenea un centru de primire ajutoare pentru refugiați în Piața Amzei și a pus la dispoziție un cont de donații pentru sprijinirea persoanelor din Ucraina care s-au adăpostit în România din calea războiului.

Sursa foto: Facebook / Clotilde Armand

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri