Sergiy Stakhovsky, jucător de tenis care la un moment dat a ocupat locul 31 mondial, a călătorit la Kiev pentru a-și apăra țara natală. De pe front, el a trimis un mesaj înduioșător pentru soția sa: "Sper să mă întorc pentru a-ți cere scuze".

După o călătorie lungă de zeci de ore, jucătorul a ajuns, nu fără dificultate, în capitala Ucrainei, la Kiev. Stakhovsky s-a înrolat în armata ucraineană pentru că a considerat că poporul are nevoie de el, a declarat jucătorul de tenis pentru L'Equipe, scrie HotNews.ro.

Confruntat cu ororile războiului, Stakhovsky susține că a fost dotat cu vestă antiglonţ, iar dacă nu se află pe front, este mereu în stare de alertă.

"Oamenii se feresc de posibilele grupuri mici de asalt ruseşti, aşa că se uită la tine cu multă suspiciune când încerci să treci granița. Ni s-a pus un pistol la cap de mai multe ori. Am simţit că trebuia să fac asta. Nu fără unele regrete şi îngrijorări. Toată lumea a încercat să mă oprească. Sper doar să-mi revăd soţia şi să-i cer iertare pentru că am plecat în Ucraina”, a declarat sportivul.

Citește și: VIDEO | Andrei Șevcenko, fost mare fotbalist ucrainean, aplaudat pe San Siro (wall-street.ro)

Sergiy Stakhovsky este jucător profesionist de tenis din 2003, iar în 2010 a ajuns chiar pe locul 31 în lume. Ucraineanul a câștigat peste 5 milioane de dolari din tenis. El a evoluat ultima oară la Australian Open 2022, unde a pierdut în prima rundă a calificărilor.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri