Ministerul britanic al Apărării a dat publicității cel mai recent raport cu privire la evoluția situației din Ucraina, acolo unde Rusia a declanșat invazia cu exact o săptămână în urmă.

Principalele conzluzii ale raportului de joi, 3 martie 2022:

  • Convoiul de vehicule rusești care avansează spre Kiev rămâne la peste 30 km de centrul orașului, fiind întârziat de rezistența fermă a Ucrainei, defecțiuni mecanice și blocaje în trafic. Coloana a înregistrat progrese puțin vizibile în ultimele trei zile.
  • Ministerul rus al Apărării a fost nevoit să recunoască faptul că 498 de soldați ruși au fost uciși și 1.597 răniți în războiul lui Putin. Numărul efectiv al celor uciși și răniți este aproape sigur considerabil mai mare și va continua să crească.
  • În ciuda bombardamentelor grele rusești, orașele Harkiv, Cernihiv și Mariupol sunt în continuare controlate de Ucraina. Unele forțe ruse au intrat în orașul Herson, dar situația militară rămâne neclară acolo.

Citiți aici care sunt cele mai recente evenimente din cea de-a 8-a zi a războiului din Ucraina.

Sursa foto: Shutterstock / Rokas Tenys

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri