Senatorul american Lindsey Graham a îndemnat ca "cineva din Rusia" să-l asasineze pe preşedintele Vladimir Putin, pentru a face "un mare serviciu" Rusiei şi restului lumii.

"Cineva din Rusia trebuie să ia taurul de coarne (...) şi să-i vină de hac acestui individ", a afirmat senatorul republican într-o emisiune televizată, a scris AFP, citată de Agerpres.

El şi-a aprofundat ideea într-o serie de mesaje pe Twitter, afirmând că "singurii care pot rezolva problema asta sunt ruşii".

"Există vreun Brutus în Rusia?" - s-a întrebat Graham, făcând referire la unul din asasinii împăratului roman Iulius Cezar.

Senatorul american s-a întrebat şi dacă există în armata rusă "un colonel Stauffenberg, dar mai eficient", aluzie la ofiţerul german Claus von Stauffenberg, autorul unui atentat cu bombă - ratat - împotriva lui Adolf Hitler, în 1944. "Aţi face un mare serviciu ţării voastre şi restului lumii", a adăugat el.

Lindsey Graham, care a fost unul din aliaţii apropiaţi ai fostului preşedinte Donald Trump, a prezentat vineri în Senatul SUA o rezoluţie de condamnare a preşedintelui rus şi a liderilor săi militari, în care aceştia sunt acuzaţi că au comis "crime de război" şi "crime împotriva umanităţii".

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri