Un număr de 28.563 de cetăţeni ucraineni au intrat în România, în ultimele 24 de ore, în creştere cu 10% faţă de ziua precedentă, a informat Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

"În data de 3 martie, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 81.323 de persoane, dintre care 28.563 cetăţeni ucraineni (în creştere cu 10% faţă de ziua precedentă). Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 9.942 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 11%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 16.586 cetăţeni ucraineni (creştere de 32%). Pe sensul de ieşire din România au efectuat formalităţile 98.856 de persoane, dintre care 22.011 cetăţeni ucraineni (creştere de 12%)", scrie Agerpres.

De la declanşarea acestei crize, până la data de 3 martie, ora 24,00, la nivel naţional, au intrat în România 167.613 cetăţeni ucraineni şi au ieşit 109.687 cetăţeni ucraineni.

Până la acest moment, mai bine de un milion de ucrainieni și-au părăsit țara pentru a fugi de război și au ajuns în țările vecine, într-o criză umanitară care crește de la o zi la alta.

Companii importante din România, ONG-uri și autorități au în derulare numeroase campanii pentru a ajuta victimele războiului din Ucraina. De la bani, până la mâncare, haine sau medicamente, se strâng donații pentru a-i ajuta pe oamenii din ţara vecină, care se află sub asediu.Wall-Street a făcut o listă cu cele mai importante ajutoare pe care românii le-au dat poporului ucrainean.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri