Un fragment de rachetă, probabil de la o rachetă rusă, a căzut în curtea casei prezidențiale a lui Zelenski, lângă Kiev, în Koncha-Zaspa.

”M-ați ratat”, a glumit președintele ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit purtătorului său de cuvând Sergii Nykyforov, care a postat fotografii cu fragmentul, potrivit Hotnews.ro.

Sursa Foto: Facebook

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, care ar fi fost ameninţat direct de trupele cecene şi de mercenarii din gruparea Wagner, a scăpat după trei tentative de asasinat săptămâna trecută, scrie cotidianul britanic The Times.

Secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksiy Danilov, a anunțat căo echipă cecenă de elită care plănuia ”uciderea” președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a fost lichidată.

”Pot spune că grupul de elită al lui Kadîrov, care a mers aici special pentru a-l elimina pe președintele nostru, a fost direct distrus", a spus Danilov, potrivit Unian.

De altfel, Zelenski a spus că este ținta numărul 1 al rușilor.

Sursa foto: Sergii Nykyforov/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri