Militarii ruși care înaintează în Ucraina încep să se confrunte tot mai mult cu lipsa de alimente, pe lângă golurile pe care le înregistrează la nivel de combustibil. La acestea se adaugă și moralul scăzut al acestora. Niște soldați ruși au fost filmați în timp ce alergau după găinile dintr-o curte ucraineană, în încercarea de a-și procura următoarea masă.

O filmare de pe rețelele sociale arată cum doi soldați ruși, intrați într-o curte, încearcă să prindă niște găini pe care ulterior să le mănânce. Imaginile video au fost surprinse într-unul din satele care au fost ocupate de Rusia, potrivit HotNews.

Potrivit surse citate, experții americani sunt de părere că Rusia se confruntă cu numeroase probleme de ordin logistic, lipsa de alimente și de combustibil fiind mai multe decât vizibilă. Soldații nu stai aparent prea bine nici cu starea de spirit, ceea ce s-a transformat până acum în două săptămâni de războiu.

Urmărește AICI un LIVE UPDATE cu cele mai importante evenimente din Ziua 14 a războiului declanșat de Rusia în Ucraina

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri