Inspectorii de muncă au aplicat 145 de amenzi, în valoare de 612.800 lei, în cele trei zile scurse de la debutul campaniei naţionale de control la staţiile de carburanţi, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Cristian Vasilcoiu, potrivit Agerpres.

"874 de controale au fost efectuate de inspectorii de muncă în cele trei zile scurse de la debutul campaniei naţionale de control la staţiile de carburanţi. Au fost acordate 634 de sancţiuni, dintre care 489 de avertismente şi 145 de amenzi, în valoare de 612.800 lei. Verificările continuă şi astăzi!", a scris Cristian Vasilcoiu, pe propria sa pagină de Facebook.

ANAF, ANPC şi Consiliul Concurenţei au demarat joi o serie de controale la companiile petroliere care funcţionează în România, după ce benzinăriile din toată ţara au fost asaltate miercuri după-amiaza de şoferi, de teama majorării preţurilor la carburanţi.

În acest context şi Inspecţia Muncii a început o campanie naţională de verificare a respectării normelor de sănătate şi securitate în muncă şi a celor de relaţii de muncă.

"Ca urmare a situaţiei înregistrate în unele benzinării, Inspecţia Muncii din subordinea Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale a demarat astăzi o campanie naţională de verificare a respectării normelor de sănătate şi securitate în muncă şi a celor de relaţii de muncă", a menţionat joi ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi, pe Facebook.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri