Brent Renaud, un jurnalist de la The New York Times a fost ucis în Ucraina, locul de unde relata cele mai importante evenimente în contextul conflictului izbucnit de invazia Rusiei în țara vecină.

Șeful poliției din regiunea Kiev, Andrei Nebitov, relatează, potrivit NEXTA, că ocupanții l-au ucis pe jurnalistul american New York Times, Brent Renaud. Informația a fost confirmată și de reprezentanții publicației, într-o postare pe pagina de Twitter:

„Suntem profund îndurerați să auzim că Brent Renaud a murit. Brent a fost un producător de filme extrem de talentat, care a colaborat mai mulți ani cu The New York Times”.

Este primul jurnalist internațional care moare în acest război lansat de Rusia în Ucraina. Ultima dată a lucrat pentru ziar în 2015, a spus NYT, iar actul de identitate de presă pe care îl purta în Ucraina fusese eliberat cu ani în urmă. Nu a fost imediat clar pentru cine lucra Renaud în Ucraina, scrie BBC.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri