Americanul Mike Tyson, fostul campion mondial de box la categoria grea, a început să comercializeze gumă de mestecat cu canabis, sub forma unei urechi muşcate, care aminteşte de celebrul său meci cu Evander Holyfield, informează cotidianul sportiv Marca, citat de Agerpres.

"Iron Mike", în vârstă de 55 ani, o adevărată legendă a sportului cu mănuşi, continuă să inoveze în rolul său de om de afaceri, iar marţi a anunţat lansarea produsului Mike Bites, o gumă de mestecat care conţine marijuana şi are o formă aparte.

Fostul deţinător al centurii cu diamante a "greilor" pledează de multă vreme pentru legalizarea canabisului şi a lansat propria marcă de produse cu marijuana, în octombrie 2020.

De asemenea, Tyson conduce de câţiva ani un proiect de cultivare în California, care l-a transformat în lider al mişcărilor care luptă pentru dezincriminarea şi legalizarea consumului, deţinerii şi vânzării de marijuana.

Noul produs este inspirat în mod clar din muşcătura pe care Tyson i-a aplicat-o lui Holyfield în cursul celui de-al doilea lor meci pentru titlul mondial, desfăşurat în anul 1997, unul dintre cele mai controversate episoade din istoria boxului.

Citește și: STUDIU: Canabisul ar putea preveni infecția cu COVID

Mike Tyson, renumit pentru rapiditatea cu care îşi trimitea adversarii la podea, a revenit în ring în noiembrie 2020, cu ocazia unui meci demonstrativ împotriva compatriotului său Roy Jones Jr.

Sursa foto: Facebook / Mike Tyson

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri