Kremlinul a afirmat că mulţi din Rusia s-au dovedit trădători, cu referire la cei care au demisionat din funcţiile lor şi au părăsit ţara, informează Reuters şi CNN.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a făcut această declaraţie la o zi după ce preşedintele rus Vladimir Putin a formulat critici virulente la adresa "trădătorilor" pe care, după cum a spus el, Occidentul vrea să-i folosească drept "a cincea coloană" pentru a distruge Federaţie Rusă, conform Agerpres.ro.

Vladimir Putin a declarat că Occidentul vrea să dezbine societatea rusă, speculând pierderile de pe câmpul de luptă, consecinţele sancţiunilor economice, provocând o revoltă socială în Rusia şi utilizând "coloana a cincea" pentru a-şi atinge scopul.

"Iar scopul este unul singur, am mai spus asta: distrugerea Rusiei. Însă orice popor, cu atât mai mult cel rus, îi va putea deosebi pe adevăraţii patrioţi de ticăloşi şi trădători şi pur şi simplu îi va scuipa (pe aceştia din urmă) ca pe o musculiţă intrată întâmplător în gură. Sunt convins că o astfel de curăţare firească şi necesară a societăţii nu va face decât să întărească ţara noastră", a afirmat Putin.

Termenul 'a cincea coloană' se referă de obicei la simpatizanţii inamicului şi îşi are originea în perioada Războiului Civil Spaniol.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri