Armata rusă a atacat ţinte militare la Rivne, în nord-vestul Ucrainei, a declarat şeful militar regional Vitali Koval agenţiei de presă UNIAN, citată de DPA. Printre altele, unităţile ucrainene au anunţat că au respins un atac al trupelor ruse la Harkov, în estul ţării.

Koval a informat că trei rachete au lovit instalaţii militare, dar nu a intrat în detalii. "În timpul unei alarme aseară (marţi seară - n.r.), inamicul a tras de trei ori într-un obiect al infrastructurii militare", a declarat el. "O comisie este la faţa locului pentru a evalua prejudiciul", scrie Agerpres.

Armata rusă a raportat atacuri în regiune cu o zi mai devreme.

Potrivit Ministerului Apărării de la Moscova, peste 80 de luptători din partea ucraineană au fost ucişi într-un atac cu rachetă în zona de pregătire militară Nova Liubomirka din provincia Rivne. Informaţiile nu au putut fi verificate în mod independent.

Unităţile ucrainene au anunţat de asemenea că au respins un atac al trupelor ruse la Harkov, în estul ţării.

Partea rusă a desfăşurat marţi seară elicoptere de luptă Ka-52, potrivit ziarului Ukrainska Pravda care îl citează pe comandantul regional Oleg Sinegubov, care a declarat: "Trupele noastre îşi menţin poziţiile".

El a mai spus că situaţia din Izium, asediat şi situat la aproximativ 100 km distanţă, este dificilă. În prezent, nu există nicio legătură cu oraşul.

Toate eforturile de a crea un coridor umanitar au fost respinse de partea rusă, a adăugat comandantul.

Informaţiile nu au putut fi verificate independent, notează DPA.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri