Profitul Generali va creste cu 20% in primul trimestru al 2007

Cel mai mare grup de asigurari din Italia, Generali, va inregistra o crestere de 20% a profitului obtinut in primul trimestru al 2007, a anuntat unul dintre cei doi directori executivi ai companiei, Giovanni Perissinotto.

"Suntem aproape de finalizarea raportului contabil trimestrial. Bazandu-se pe datele pe care le avem, pentru primele trei luni ale anului vor inregistra o majorare a profitului cu 20%", a declarat acesta, cu ocazia unei intalniri cu actionarii.

In primul trimestru al anului trecut Generali a inregistrat un profit net de 598 milioane euro (814,1 miliarde dolari).

Perissinotto a precizat ca grupul Generali va beneficia de o majorare cu 3,5% a asigurarilor de alt tip decat cele de viata, imbunatatindu-si si randamentul si intarindu-si rolul pe piata asigurarilor de viata.

Grupul italian de asigurari Generali a inregistrat, in 2006, un volum total de prime brute subscrise, cumulat din asigurari generale si asigurari de viata, de 63 miliarde euro, in crestere cu 2,4% fata de 2005.

Compania este prezenta in Romania printr-o subsidiara ce desfasoara toate tipurile de asigurare, Generali Asigurari, si prin FATA Asigurari, filiala locala a companiei italiene FATA Assicurazioni, membra a grupului Generali. FATA este specializata in asigurari pe sectorul agricol


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri