Refugiații ucraineni au fost jefuiți în Bulgaria. O a doua mașină de lux a fost furată de la un hotel din Nessebar, după ce un alt autovehicul a dispărut în Varna.

Jeep-ul furat din Nessebar aparținea unei familii din Zaporojie și toate bunurile acesteia se aflau în mașină. Dmitry Babenko, proprietarul mașinii, a alertat imediat poliția, iar hotelul i-a pus la dispoziție imaginile surprinse pe camerele de luat vederi.

Tot ceea ce s-a putut vedea, însă, a fost o siluetă neagră care s-a apropiat de mașină, plecând cu aceasta, scrie Novinite.com.

Babenko a solicitat ajutor inclusiv guvernatorului regional din Burgas.

”Credem că mașina a fost dusă în Turcia, urmând să fie vândută în Siria și nu o vom mai găsi. Dar dacă poliția se mișcă repede, poate o vom găsi înainte să fie prea târziu. Vom vedea dacă hoțul va accepta o formă de răscumpărare pentru mașină”, a spus proprietarul mașinii.

Mașinile de lux fără asigurare, alarme sau altă formă de protecție au ”antrenat” hoții din Bulgaria. Autoritățile bulgare susțin că poliția este foarte vigilentă și avertizează cu privire la potențiale atacuri. În plus, hoții mai fură și plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor refugiaților.

Nu numai în Bulgaria au loc astfel de situații. Recent, o familie de refugiaţi ucraineni a făcut sesizare la o secţie de poliție din Timişoara, după ce și-au dat seama că au rămas fără 50.000 de euro și alte bunuri aflate în mașină.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri