Celebra formație Pink Floyd, care nu a mai lansat o melodie din anul 1994, a "profitat" de circumstanțele nefericite ale războiului din Ucraina pentru a lansa melodia "Hey Hey Rise Up".

Disponibil pe YouTube, cântecul este interpretat împreună cu muzicianul ucrainean Andriy Khlyvnyuk, cofondatorul Boombox, o formație de hip-hop fondată în anul 1994, care și-a și întrerupt de altfel turneul în Statele Unite pentru a se înrola în armata ucraineană.

Pink Floyd a declarat, de altfel, ulterior lansării melodiei, faptul că demersul vine "în sprijinul mesajului de rezistență" împotriva sălbăticiei agresiunii militare rusești.

Videoclipul de aproape 4 minute înfățișează coloritul recognoscibil al steagului ucrainean și începe în ritmurile unui cunoscut cântec folk ucrainean intitulat Chervonya Kalyna.

Celebrul membru al trupei Pink Floyd, David Gilmour, îmbogățește melodia cu un solo de chitară, în vreme ce imaginile arată scene ale invaziei rusești, dar și ale refugiaților ucraineni nevoiți să ia calea exilului.

Conform cunoscutei publicații de profil Rolling Stone, chiar nora lui David Gilmour este ucraineană, ceea ce a contribuit suplimentar la decizia muzicianului de a realiza melodia "Hey Hey Rise Up".

Sursa foto: Captură YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri