Coreea de Nord a lansat un videoclip de propagandă neobișnuit, în care Kim Jong-un, președintele țării, joacă rolul gazdei dezvăluirii în stil MTV Cribs a unor noi apartamente de lux pe care le oferă apropiaților.

Filmări difuzate de mass-media de stat îl arată pe dictator făcând un tur casei de pe malul râului pe care i-a dăruit-o lui Ri Chun-hee, o veterană în lumeea nord-coreeană a jurnalelor de știri, renumită pentru interpretările ei teatrale, scrie publicația britanică Metro.

Kim a numit-o ​​pe doamna Ri drept o „comoară națională” pentru serviciul ei de 50 de ani la Agenția Centrală de Știri din Coreea, singura sursă de informații pentru nord-coreenii.

Bătrâna de 79 de ani a ajuns pe miliarde de ecrane din întreaga lume, deoarece transmisiunile ei exagerate au fost adesea singura confirmare oficială a știrilor din interiorul „regatului pustnic”.

Printre „reprezentațiile” ei se numără intervenția ei plină de lacrimi de la moartea „marelui lider” Kim Jong-il, tatăl actualului conducător, în 2011, dar și anunțuri vesele despre testele de rachete nucleare reușite de Phenian, în care a criticat Occidentul.

În propriul ei stil „dramatic”, ea s-a bucurat cu lacrimi când Kim Jong-un a dus-o de mână în noul ei apartament din capitala Coreei de Nord.

Noile clădiri, cu vedere la râul Taedong, sunt considerate a fi printre cele mai fastuoase pentru elita nord-coreeană, mai scrie Metro. Oficialii au spus că proprietățile vor fi dăruite unor oameni care „au contribuit la prosperitatea și dezvoltarea țării”.

Clădirile au fost construite pentru a sărbători cea de-a 110-a aniversare de la nașterea lui Kim Il-Sung, fondatorul Coreei de Nord, care este venerat în Coreea de Nord.

Filmarea s-a încheiat cu clipuri cu Kim Jong-un, în vârstă de 38 de ani, care o conducea pe doamna Ri pe lângă mulțimile mari adunate pentru dezvăluirea dezvăluirii complexului, în timp ce ceea ce pare a fi piese de ovație în conservă în fundal.

Mai târziu, ea a povestit clipul segmentului difuzat la televiziunea de stat, descriind noua casă drept „ca un hotel” și remarcând propria „viforie tinerească”.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri