Un avion al companiei chineze Tibet Airlines a ieşit de pe pistă după care a luat foc pe aeroportul internaţional Chongqing (sud-vestul Chinei), conform unui anunţ făcut de televiziunea publică CCTV.

Avionul urma să efectueze o cursă către Lhasa, Tibet (sud-vest), scrie Agerpres.ro.

Sursa Video: Youtube

Agenţia de presă China Nouă a informat că sunt răniţi, fără a preciza numărul lor.

Pe de altă parte, compania aeriană a comunicat că pasagerii şi echipajul sunt în siguranţă.

Pe 21 martie, un aparat de zbor pentru pasageri Boeing 737, cel mai răspândit avion pentru zboruri comerciale și de pasageri din lume, s-a prăbușit în munții din sudul Chinei.

Avionul s-a prăbuşit în apropierea oraşului Wuzhou şi "a provocat un incendiu" de pădure în comitatul Teng din oraşul Wuzhou, potrivit CCTV, care a adăugat că echipe de salvatori au fost trimise la locul prăbuşirii.

Presa chineză a citat un oficial din cadrul serviciilor de salvare care a spus că avionul pur şi simplu s-a dezintegrat.

Aparatul avea 133 de persoane la bord și zbura dinspre orașul Kunming spre Guanghzou, a transmit media de stat chineză, citată de Reuters.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri